Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cel Damage: Overdrive Türkçe yama

19.12.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Cel Damage: Overdrive. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Cel Damage: Overdrive (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: TECHNIC
Oyun açıklaması:
Cel Damage: Overdrive, PlayStation 2 için oluşturulmuş Cel Damage limanıdır. Oyuncunun görevinin yarışı kazanmak değil, komik silah cephaneliğini kullanarak tüm rakipleri yok etmek olduğu çizgi film araba imha oyunudur.

İndirme sayısı:
10872
Yayın yılı:
2002





Cel Damage: Overdrive oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cel Damage: Overdrive dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cel Damage: Overdrive klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cel Damage: Overdrive ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cel Damage: Overdrive oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cel Damage: Overdrive içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Silahını seç ve motorunu çalıştır! Cel Damage, kişisel zafer için manevra yapmak, yarışı geçmek ve birbirlerini yenmek için maksimuma ulaşmış, silah yüklü araçlarda çılgın çizgi filmlerden oluşan bir
Zamansız klasik Cel Damageın yeniden canlandırılması olan Cel Damage HD, dünyanın en zorlu çizgi film sürücülerinin tuhaf arabaların direksiyonuna geçtiği ve en popüler çizgi film yıkım derbi şovunda
Catlateral Damage, her kedi insanının kolaylıkla anlayabileceği mizahi bir oyundur, çünkü bu sevimli yaratıklar ara sıra masalardan ve raflardan her türlü eşyayı düşürmek zorunda kalırlar.
Kinectic Damage, iOS sisteminde yayınlanan mobil, ölümcül bir öldürmedir.
Carmageddon: PC, PS4 ve XONE için Max Damage, Carmageddon serisinin 1997de piyasaya sürülen başka bir bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle