Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Narcosis Türkçe yama

23.06.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Narcosis. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Narcosis (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: AkEd
Oyun açıklaması:
Narcosis, PC, PS4 ve XONEda yayınlanan bir sualtı hayatta kalma korku oyunudur. Honor Code stüdyosu tarafından geliştirilmiştir. PlotNarcosis, bizi büyük derinliklere inmek için tasarlanmış ağır giysili profesyonel bir dalgıcın yerine koyuyor.

İndirme sayısı:
9468
Yayın yılı:
2017





Narcosis oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Narcosis dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Narcosis klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Narcosis ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Narcosis oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Narcosis içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bu aksiyon dolu 3D hayatta kalma korku oyunu, Buffyyi bir dizi özel silah, güçlü büyüler ve dövüş sanatları kullanarak vahşi vampirleri ve iblisleri yok ederken görür.
Neredeyse iki yüz yıldır, Fransız Yabancı Lejyonu dünyanın her yerinden maceracıları kendine çekmiştir.
Yabancı Lejyon komandoları başka bir büyük zorlukla karşı karşıya.
Ben Future, hayatta kalmak için mücadele etmek yerine postapokaliptik bir dünyada düzenli, nispeten huzurlu bir yaşam yaşamak için elimizden gelenin en iyisini yapmamız gereken bir hayatta kalma
ARK: Extinction, çevrimiçi hayatta kalma aksiyon oyunu ARK: Survival Evolvedın bir genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle