Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

San Francisco Rush: Extreme Racing Türkçe yama

18.01.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz San Francisco Rush: Extreme Racing! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni San Francisco Rush: Extreme Racing (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: pHrOzEn HeLL
Oyun açıklaması:
Daha önce atari makinelerinde ve Nintendo 64te piyasaya sürülen bir atari yarış oyununun limanı. Oyun, oyun merkezlerinde bulunan oyunlardan mükemmel bir şekilde bilinen çözümlere dayanmaktadır, sınırsız, dinamik eğlence üzerine bahis oynar ve insanları becerilerini ve sonuçlarını geliştirmeye teşvik eder.

İndirme sayısı:
9788
Yayın yılı:
1998





San Francisco Rush: Extreme Racing oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) San Francisco Rush: Extreme Racing dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales San Francisco Rush: Extreme Racing klasörüne koyun.

3. Türkçe yama San Francisco Rush: Extreme Racing ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


San Francisco Rush: Extreme Racing oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve San Francisco Rush: Extreme Racing içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bu oyunda artık siyah taksiler veya başka taksiler yok.. Oyuncu, 10 egzotik spor arabadan birini seçebilir (amerikan kas arabalarından sıcak Japon sokak yarışçılarına ve klasik İtalyan avangard
PC, PS2 ve Wiide yayınlanan Earache Extreme Metal Racing, Data Design Interactive tarafından geliştirilen ve Metro 3D tarafından yayınlanan bir araba yarışıdır.
0,5 MPH, aracınız yalnızca bir karınca taşıyabilecek kadar büyük olduğunda son derece hızlıdır!
AND ve iOS için Rush Rally 2, Sonic & All-Stars Racing Transformed ve Split/Secondun PSP versiyonunu birlikte yaratan stüdyo Brownmonster Limited tarafından geliştirilen bir yarış oyunudur.
Quantum Rush: Champions, PC için aksiyon dolu, fütüristik bir yarış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle