Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Operation Flashpoint: Game of the Year Türkçe yama

11.06.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Operation Flashpoint: Game of the Year. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Operation Flashpoint: Game of the Year (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: ORACLE
Oyun açıklaması:
Mükemmel savaş oyunu Operation Flashpoint: Cold War Crisisin Özel Platinum Sürümü. Bahsedilen başlığa ek olarak iki eklenti içerir: Operation Flashpoint: Gold Upgrade ve Operation Flashpoint: Resistance.

İndirme sayısı:
10996
Yayın yılı:
2004





Operation Flashpoint: Game of the Year oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Operation Flashpoint: Game of the Year dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Operation Flashpoint: Game of the Year klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Operation Flashpoint: Game of the Year ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Operation Flashpoint: Game of the Year oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Operation Flashpoint: Game of the Year içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Oyun Özellikleri: - Gerçeğe yakın modeller ve fizik, bir konsol oyununda bugüne kadarki en gerçekçi dövüş deneyimini sağlar.
Afganistan ve Çin arasında, dünyanın bir sonraki parlama noktası patlamak üzere.
BattleTech: Flashpoint, klasik masa üstü savaş oyunundan (Westwood stüdyosu sayesinde, bu dünya ilk olarak 1988de bilgisayar ekranlarında ortaya çıktı) bilinen, başlı başına bilim kurgu evreninde
Operation Flashpoint, oyuncuya şimdiye kadarki en karmaşık savaş oyunu deneyimini getiriyor.
Ve iOS ve tarayıcılarda yayınlanan X Operasyonu, gizli ESCB organizasyonunun hizmetlerinde uluslararası bir ajan rolünü oynadığımız basit bir MMORPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle