Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

A-Men 2 Türkçe yama

28.02.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız A-Men 2. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir FAiRLiGHT.

Oyun için türkçe yama metni A-Men 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
A-Men 2, eleştirmenlerce beğenilen Music Master: Chopin ile tanınan Bloober Team stüdyosunun ilginç bir mantıksal oyununun devamıdır. Lemmings veya The Lost Vikings gibi klasik hitlerden modellenen ilk bölümü, Ekim 2012de PlayStation Vita başlangıç ​​oyunlarından biri olarak çıktı.

İndirme sayısı:
9890
Yayın yılı:
2013





A-Men 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) A-Men 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales A-Men 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama A-Men 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


A-Men 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve A-Men 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Music Master: Chopin, Polonya Cumhuriyeti Polonya Kültür ve Ulusal Miras Bakanlığı ve Varşovadan Frederic Chopin Enstitüsü işbirliğiyle hazırlanmış bir oyundur.
Üç Viking: Hızlı Erik, Şiddetli Baleog ve Yiğit Olaf ava çıkmaya karar verdi.
Music Master: Chopin, Polonya Cumhuriyeti Polonya Kültür ve Ulusal Miras Bakanlığı ve Varşovadan Frederic Chopin Enstitüsü işbirliğiyle hazırlanmış bir oyundur.
SSX (Snowboard Supercrossun kısaltması), PlayStation 2 başlangıç ​​oyunlarından biri olarak piyasaya sürülen, profesyonel snowboarda adanmış bir spor oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle