Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Stargate Resistance Türkçe yama

22.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Stargate Resistance. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir iCWT, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Stargate Resistance (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: iCWT
Oyun açıklaması:
Stargate Resistance, tüm galaksinin kontrolü için hızlı tempolu ve ölümcül bir 3. şahıs nişancı oyunudur! Kibirli Düzen Efendileri, evrenin gerçek efendileri olduklarına inanırlar ve bilinen dünyalara hükmetmek ve onları köleleştirmek için vahşi bir kampanya başlattılar.

İndirme sayısı:
10210
Yayın yılı:
2010





Stargate Resistance oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Stargate Resistance dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Stargate Resistance klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Stargate Resistance ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Stargate Resistance oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Stargate Resistance içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Stargate TCG, en sevdikleri SG karakterlerini takımlar halinde bir araya getirirken ve onları galaksideki görevlere gönderirken, oyuncuları canlı Stargate evrenine sokar.
C-12: Final Resistance, fütüristik bir ortamda geçen üç boyutlu bir aksiyon oyunudur.
Hearts of Iron IV: La Resistance, 2016 küresel strateji oyunu Hearts of Iron IVün beşinci eklentisidir.
ANUBIS HAREKETTE. GALAXYİ ARAŞTIRMAK. ONA ÖLÇÜLEMEZ GÜÇ VERİLECEĞİNİ ARIYORUZ.
Stargate: Timekeepers, Stargate evreninde geçen taktiksel bir RTSdir. Oyun, portföyünde Hard West ve Phantom Doctrine gibi öğeleri içeren Polonyalı stüdyo CreativeForge Games tarafından geliştirildi.
Yorumlar
Yorum ekle