Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Taiko no Tatsujin: V Version Türkçe yama

14.06.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Taiko no Tatsujin: V Version. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: AH-Team, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Taiko no Tatsujin: V Version (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: AH-Team
Oyun açıklaması:
PS Vita konsolundaki Taiko no Tatsujin: V Sürümü, oyuncuların sanal taiko davulları kullandığı klasik bir müzik ve ritim oyunudur. Yapım, serinin Sonynin taşınabilir konsollarına gelen dördüncü bölümüdür (öncekiler PSPde mevcuttu).

İndirme sayısı:
9844
Yayın yılı:
2015





Taiko no Tatsujin: V Version oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Taiko no Tatsujin: V Version dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Taiko no Tatsujin: V Version klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Taiko no Tatsujin: V Version ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Taiko no Tatsujin: V Version oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Taiko no Tatsujin: V Version içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Taiko no Tatsujin: The Drum Master, popüler müzikli atari oyunları serisine ait bir ritim oyunudur.
The Idolmaster Must Songs Aka-Ban ([email protected]: Must Songs Aka-Ban olarak da bilinir), The Idolmaster oyunları için üretilmiş şarkıları çaldığımız ritim oyunu serisi Taiko no Tatsujinin bir yan
Taiko no Tatsujin: Tokumori! Wii U konsolunda, oyuncuların sanal taiko davulları kullandığı klasik bir müzik ve ritim oyunudur.
Kevin Ryan ve Jeff Tunnell tarafından yaratılan ve Sierra Entertainment tarafından markalaştırılan popüler mantıksal oyun serisinin bir sonraki bölümü.
Taiko no Tatsujin: Wii U konsolundaki Wii U Sürümü, oyuncuların sanal taiko davulları kullandığı klasik bir müzik ve ritim oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle