Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Line of Defense Tactics Türkçe yama

08.01.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Line of Defense Tactics. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Line of Defense Tactics (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: GZKS
Oyun açıklaması:
Line Of Defense Tactics, çeşitli mobil cihazlar, dizüstü bilgisayarlar ve masaüstü bilgisayarlar için gerçek zamanlı bir strateji savaş oyunudur.

İndirme sayısı:
9309
Yayın yılı:
2014





Line of Defense Tactics oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Line of Defense Tactics dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Line of Defense Tactics klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Line of Defense Tactics ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Line of Defense Tactics oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Line of Defense Tactics içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hat Savaşı, gerçek zamanlı bir savaş stratejisidir. İlk projesi olduğu Centurion İsveç stüdyosu tarafından geliştirildi.
PC için Savunma Hattı, 3000AD tarafından yaratılan ve sürdürülen genişletilmiş bir bilim kurgu evreninde yer alan bir MMOFPSdir.
Defense Grid 2, bir kule savunma strateji oyunudur. Yapım, ilk bölümün yazarları olan Hidden Path Entertainment stüdyosu tarafından geliştirildi.
Earth Defense Force 3: Portable, Japon pazarına yönelik bir sürümdür.
Earth Defense Force 4.1: Shadow of New Despair PC ve PS4 için Japonyada Earth Defense Force 4 olarak bilinen Earth Defense Force 2025in yeniden baskısıdır.
Yorumlar
Yorum ekle