Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Video Strip Poker Classic Türkçe yama

06.03.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Video Strip Poker Classic. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Video Strip Poker Classic (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: PANiCDOX
Oyun açıklaması:
Eylül 2002de Katowiceden Torquemada Games tarafından yayınlanan son derece erotik bulmaca oyununun yenilenmiş versiyonu. Beş yıl sonra piyasaya sürülen bu yeniden yayın, programın kendisinde birkaç değişikliğin yanı sıra yeni bir sanal kadın seti aldı.

İndirme sayısı:
8361
Yayın yılı:
2007





Video Strip Poker Classic oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Video Strip Poker Classic dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Video Strip Poker Classic klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Video Strip Poker Classic ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Video Strip Poker Classic oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Video Strip Poker Classic içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Strip Poker Exclusive kesinlikle erotik bir oyundur. Oyuncunun bir poker oyununda altı güzel kızla kılıç çaprazlama şansı vardır.
Video Strip Poker, Polonyalı Torquemada Games ekibi tarafından yaratılan tanınmış bir poker oyunudur.
Strip Poker oyunu, klasik poker oyunu sırasında rakibini tamamen çıplak bırakmak için kıyafetlerinden kurtulmak üzeredir.
Digital Red stüdyosu tarafından oluşturulan All Star Strip Poker, güçlü bir erotik tonla mantıksal oyunların bir türünü temsil eden bir üründür.
Cover Girl Strip Poker, popüler poker silahsız oyun simülatörlerinin bir temsilcisidir.
Yorumlar
Yorum ekle