Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Xenoraid Türkçe yama

26.04.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Xenoraid. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama SeeknDestroy sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Xenoraid (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: SeeknDestroy
Oyun açıklaması:
iOS, SWITCH vb. için Xenoraid, dikey kaydırma özelliğine sahip retro stilize iki boyutlu bir nişancı oyunudur. Oyun, tüm büyük platformlarda (mobil cihazlar dahil) kapsamlı bir sürüm aldı.

İndirme sayısı:
10080
Yayın yılı:
2016





Xenoraid oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Xenoraid dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Xenoraid klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Xenoraid ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Xenoraid oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Xenoraid içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Magic Mansion, iOS ve Androidde yayınlanan iki boyutlu bir retro platform oyunudur.
Clash Royale, AND ve iOS sistemine sahip mobil cihazlar için oluşturulmuş MOBA özelliklerine sahip çevrimiçi bir savaş oyunudur.
Puzzle Fighter, PC, PS4 vb. dahil olmak üzere mobil cihazlar için piyasaya sürülen Super Puzzle Fighter II Turbonun devamı niteliğindedir.
Öldürüldü! tüm büyük platformlarda yayınlanan ve gotik bir iklime ve retro tasarıma sahip bir 2D platform slasher şeklinde sunulan eski tarz bir aksiyon oyunudur.
Johnny Kung Fu iki boyutlu bir aksiyon oyunudur. Wii, DS, PlayStation 3, Xbox 360 ve mobil cihazlar (iPhone, iPad, iPod) için küçük yapımlar oluşturan Californian UFO Interactive stüdyosu tarafından
Yorumlar
Yorum ekle