Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cloudlands: VR Minigolf Türkçe yama

06.02.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Cloudlands: VR Minigolf. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama MTCT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Cloudlands: VR Minigolf (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: MTCT
Oyun açıklaması:
PCde bulunan Cloudlands: VR Minigolf, Futuretown stüdyosu tarafından geliştirildi. Geliştiricinin diğer başlığı Jeeboman gibi, yapım da sanal gerçeklik gözlükleri için yaratıldı.

İndirme sayısı:
10717
Yayın yılı:
2016





Cloudlands: VR Minigolf oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cloudlands: VR Minigolf dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cloudlands: VR Minigolf klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cloudlands: VR Minigolf ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cloudlands: VR Minigolf oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cloudlands: VR Minigolf içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Perfect, The Assemblynin yaratıcıları olan sanal gerçeklik gözlükleri için başlıklar geliştiren bir İngiliz stüdyosu olan nDreams tarafından geliştirilen etkileşimli, birinci şahıs bir deneyimdir.
PCde A-10 VR, Cloudlands: VR Minigolf ve Jeebomanın yaratıcıları Futuretownun bir başka oyunudur.
PC için Jeeboman, Cloudlands ve A-10 gibi oyunların yaratıcısı Futuretown tarafından geliştirildi.
Infinite Minigolf, ZEN Studios (örneğin, CastleStorm ve Pinball FX2 geliştiricileri) tarafından oluşturulan Planet Minigolfün devamı niteliğindedir.
İndirilebilir en yeni minigolf oyunlarından biri olan 3D Ultra MiniGolf Adventures 2nin merakla beklenen devamı oyununda yolunuzu açın!
Yorumlar
Yorum ekle