Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gorky Zero: Fabryka Niewolnikow Türkçe yama

11.10.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Gorky Zero: Fabryka Niewolnikow. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Gorky Zero: Fabryka Niewolnikow (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: AAOCG
Oyun açıklaması:
Yeni bin yılın şafağı. Teğmen Cole Sullivan, daha önce sayısız sıradan görev gibi başlayan bir görevde. Ancak bu sefer hiçbir şey kurallara göre gitmiyor gibi görünüyor.

İndirme sayısı:
8072
Yayın yılı:
2003





Gorky Zero: Fabryka Niewolnikow oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gorky Zero: Fabryka Niewolnikow dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gorky Zero: Fabryka Niewolnikow klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gorky Zero: Fabryka Niewolnikow ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gorky Zero: Fabryka Niewolnikow oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gorky Zero: Fabryka Niewolnikow içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hugo: The Games Factory, özellikle altı yaşından büyük çocuklar için hazırlanmış, başrolde güzel bir trolün olduğu başka bir oyundur.
Tanrılar için hiçbir şey doğru gitmiyor: insanlar onları ziyaret etmek istiyor.
Gerçeğin bir görevinde kanun kaçağı Kite olarak oynayın. Her şeyin mümkün olduğu ve hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı sanal bir dünyada bir yolculuğa başlayın.
13:00: Galaksi boyunca kötülükle savaşın. 14:00: Cebir sınavı. Sınıf arkadaşlarına göre Betty tipik bir banliyö kızı gibi görünüyor, ancak galaksideki kötü adamlara göre korkusuz Atomik Betty,
Oyunların Açıklaması Microsoft Combat Simulator 3 için FirePower ile 50den fazla görevde daha önce hiç olmadığı gibi hava muharebesi yaşarsınız.
Yorumlar
Yorum ekle