Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Super Swing Golf Pangya Türkçe yama

27.08.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz Super Swing Golf Pangya! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: SST, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Super Swing Golf Pangya (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: SST
Oyun açıklaması:
Super Swing Golf Pangya, Wii konsol sahipleri için oluşturulan ilk oyunlardan biridir. Yapımcı Tecmo şirketi, inanılmaz renkli bir ortamda ve harika bir mizah anlayışıyla bir golf simülatörü yaratmaya karar verdi.

İndirme sayısı:
8436
Yayın yılı:
2006





Super Swing Golf Pangya oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Super Swing Golf Pangya dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Super Swing Golf Pangya klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Super Swing Golf Pangya ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Super Swing Golf Pangya oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Super Swing Golf Pangya içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND için Super Stickman Golf 3, 2011de piyasaya sürülen popüler 2D arcade oyununun başka bir sürümüdür.
Mario Golf: Super Rush, Nintendo Switch konsolu için yayınlanan popüler Super Mario serisinin golf alt döngüsünün ilk bölümüdür.
Swing, Alman şirketi Software 2000 tarafından geliştirilen bir bulmaca oyunudur.
Super Stickman Golf 2, 2011in en iyi mobil uygulamalarından biri olarak kabul edilen hit atari oyununun devamı niteliğindedir.
Pangya Invitationaldaki Fantasy Fairwayde en iyi vuruşunuzu yapın! Pangya Adasının güzel, fantastik çimenli yollarında boyutlar arası golf!
Yorumlar
Yorum ekle