Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Coded Arms: Assault Türkçe yama

09.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Coded Arms: Assault, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama THRUST sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Coded Arms: Assault (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: THRUST
Oyun açıklaması:
Oyuncular, dünya kaosuna meyilli şeytani bir şirketi devirmeye çalışan hacker rolünü üstlenirken Coded Arms gelecek nesle yayılıyor. Siber uzayda, oyuncular bu yeni tehdidi alt etmek için savaşırken korkunç düşmanları ele geçirecek, ölümcül virüsleri serbest bırakacak ve yeni silahlar indirecek.

İndirme sayısı:
10624
Yayın yılı:
2023





Coded Arms: Assault oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Coded Arms: Assault dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Coded Arms: Assault klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Coded Arms: Assault ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Coded Arms: Assault oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Coded Arms: Assault içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Coded Arms 2, oyuncuları, hayatta kalmak için bilgisayar korsanlığı yeteneklerini ve yüksek güçlü silah cephaneliğini kullanmaları gereken yeni bir sibernetik krizin içine itiyor.
Brothers in Arms 3: Sons of War, AND, iOS ve WP için geliştirilmiş bir 2.
Coded Arms, oyuncuyu terk edilmiş bir sanal gerçeklik sistemine sızan bir bilgisayar korsanı rolüne sokan, görsel olarak çarpıcı bir birinci şahıs nişancı oyunudur.
Jiminy Cricket, gizemli bir mesaj keşfettiğinde Sora ile ilk macerasını belgelemek için kullandığı günlüğe bakıyor.
Arms for SWITCH, Nintendonun bir iç stüdyosu tarafından Nintendo Switchin başlangıç ​​oyunlarından biri olarak geliştirilen sıra dışı bir 3D dövüş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle