Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Coven Türkçe yama

04.05.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Coven. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir KaOs.

Oyun için türkçe yama metni Coven (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: KaOs
Oyun açıklaması:
Neden Genç Megan Jones Asmak Zorunda Kaldı? İpliği, iddia ettikleri gibi gerçekten bir cadı olduğu için mi çekti? Ve neden o zamandan beri kara köpeğin hayaleti nehir köprüsüne musallat oldu?

İndirme sayısı:
10782
Yayın yılı:
2023





Coven oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Coven dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Coven klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Coven ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Coven oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Coven içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Indiana Jones ve Son Haçlı Seferi, LucasArts için o kadar karlı bir konu oldu ki, arkeolog unvanının film maceralarının üçüncü bölümüne dayanan bir değil iki oyun yapmaya karar verildi.
Amagar dünyasında, büyülü bir büyü feci bir güneş tutulmasına neden oldu.
Camp Eagle Featherda garip bir şeyler oluyor. Kamp ateşi hikayeleri ormandaki garip yaratıklardan bahseder ve kamp danışmanları neden tüm çocukları şişmanlatıyor?
Rexio ve Kretes The Mystery of the Third Dimension, Aidem Medianın genç bilgisayar kullanıcıları için (6 yıldan beri) yarattığı, tanınmış ve sevilen, güzel bir köpeğin başrolde olduğu bir başka ürün.
OYUN MS 3100de küresel ısınma, deniz seviyesinin yükselmesine ve Brooklyn sokaklarını yutmasına neden oldu.
Yorumlar
Yorum ekle