Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Kingdom Under Fire: Circle of Doom Türkçe yama

10.11.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Kingdom Under Fire: Circle of Doom. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: BBB, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Kingdom Under Fire: Circle of Doom (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: BBB
Oyun açıklaması:
Kingdom Under Fire: Circle of Doom, Kingdom Under Fire serisinin evrenini temel alan bir Aksiyon RPG oyunudur. Önceki Kingdom Under Fire serisi, devasa ölçekte gerçekçi fantezi savaş alanlarını yeniden yaratan Action RTS başlıklarıyken, Circle of Doom, öğrenmesi kolay oyun sistemi ve kontrol mekaniği ile bir karakterin geliştirilmesine odaklanır.

İndirme sayısı:
8883
Yayın yılı:
2023





Kingdom Under Fire: Circle of Doom oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Kingdom Under Fire: Circle of Doom dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Kingdom Under Fire: Circle of Doom klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Kingdom Under Fire: Circle of Doom ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Kingdom Under Fire: Circle of Doom oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Kingdom Under Fire: Circle of Doom içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kingdom Hearts HD 2.5 Remix, bir başka yenilenmiş Kingdom Hearts oyunu setidir.
Circle Empires, PCde bulunan, dairesel, prosedürel olarak oluşturulmuş haritalarda gerçekleşen benzersiz bir gerçek zamanlı stratejidir.
Kingdom Hearts: VR Experience, Kingdom Hearts serisinin hayranları için on dakikalık interaktif bir filmdir.
Doom 3: VR Edition, oyunun bu sürümünü de yaratan id Software stüdyosunun kült FPS serisinin üçüncü bölümünün yeni bir sürümüdür.
Circle Empires Rivals, dairesel bir harita üzerinde gerçekleşen çok oyunculu savaşlara odaklanan gerçek zamanlı bir stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle