Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Theatrhythm: Final Fantasy Türkçe yama

18.04.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Theatrhythm: Final Fantasy. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Theatrhythm: Final Fantasy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: TFT
Oyun açıklaması:
Theatrhythm: Final Fantasy, Final Fantasy serisinin tarihindeki en büyük müzikal anların bir kutlamasıdır. Orijinal oyunlardan güzel yeni ortamlar ve film sahnelerinin yanı sıra Final Fantasy Iden XIIIe kadar tüm hayranların en sevdiği müzikleri içeren Theatrhythm: Final Fantasy, seriyi bu kadar yakınlaştıran sihri ve anıları yeniden uyandıracak.

İndirme sayısı:
9524
Yayın yılı:
2012





Theatrhythm: Final Fantasy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Theatrhythm: Final Fantasy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Theatrhythm: Final Fantasy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Theatrhythm: Final Fantasy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Theatrhythm: Final Fantasy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Theatrhythm: Final Fantasy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Final Fantasy Dimensions II, Final Fantasy serisinin çok beğenilen yan ürününün devamı niteliğindedir.
Final Fantasy XIV: Shadowbringers, Square Enix tarafından yaratılan ve piyasaya sürülen Final Fantasy XIV: A Realm Rebornun üçüncü büyük genişleme paketidir.
2012de piyasaya sürülen ilk ritim aksiyon oyununun devamı olan Theatrhythm Final Fantasy, öncekinden üç kat daha fazla şarkı ve iki kat daha fazla oynanabilir karakterle orijinali her yönden
Final Fantasy VII Rebirth, Square Enix tarafından geliştirilen bir JRPGdir.
FINAL FANTASY XI, çok oyunculu bir çevrimiçi rol yapma oyunudur (MMORPG).
Yorumlar
Yorum ekle