Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

European Conqueror X Türkçe yama

07.03.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız European Conqueror X. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama tRUE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni European Conqueror X (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: tRUE
Oyun açıklaması:
European Conqueror X, EasyTech stüdyosu tarafından geliştirilen sıra tabanlı bir stratejidir. Yapım, portföyünde söz konusu yapım türüyle ilgili olan World Conqueror Xi içeren Circle Entertainment tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
8872
Yayın yılı:
2019





European Conqueror X oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) European Conqueror X dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales European Conqueror X klasörüne koyun.

3. Türkçe yama European Conqueror X ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


European Conqueror X oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve European Conqueror X içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Donanma Alanının denizleri, İkinci Dünya Savaşı dönemi geminizin komutasını almanız ve savaş alanına katılmanız için sizi çağırıyor.
FIA European Truck Racing Championship, oyuncuların harika kamyonlar sürdüğü bir yarış oyunudur.
European Air War, 20 adet uçan uçağa sahip, aksiyon tabanlı bir uçuş simülasyonudur: Amerikan tarafında, P-51 (B, D), P-38 (H, J), P47 (C, D);
Medal of Honor: European Assault for PS2, XBX ve GCN, II. Dünya Savaşı sırasında geçen popüler birinci şahıs nişancı serisinin bir sonraki oyunudur.
Cossacks: European Wars, PC için gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle