Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Arson & Plunder Türkçe yama

05.04.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Arson & Plunder. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Arson & Plunder (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: Red Hot
Oyun açıklaması:
Eski güzel atari günlerini hatırlıyor musun? Oynaması ücretsiz, milyar dolarlık bir endüstri, hızlı olaylar veya DLCler icat edilmeden çok önce mi?

İndirme sayısı:
10563
Yayın yılı:
2013





Arson & Plunder oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Arson & Plunder dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Arson & Plunder klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Arson & Plunder ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Arson & Plunder oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Arson & Plunder içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Plunder, belirli Affinity ve Capcomdan indirilebilir bir gerçek zamanlı aksiyon strateji oyunudur.
Uzun zaman önce, çok çok uzaklardaki bir galakside... Star Wars Pinball, Star Wars evreninin en güzel anlarını yepyeni bir langırt masasında yeniden yaşamanıza izin veriyor!
AND ve iOSta yayınlanan Plunder Pirates, oyuncuların denizaşırı üslerini geliştirip diğer oyuncularla rekabet ettiği bir korsan MMO stratejisidir.
Oyun alanlarının ve jeton operasyonlarının eski güzel günlerini yeniden yaşayın!
Klasik atari salonunda en sevdiğiniz video oyunlarına çeyreklik doldurmayı veya okuldan sonra koltukta arkadaşlar arasında joysticki geçirmeyi hatırlıyor musunuz?
Yorumlar
Yorum ekle