Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fantavision Türkçe yama

09.04.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Fantavision. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama IRAQ ATT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Fantavision (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: IRAQ ATT
Oyun açıklaması:
Başka hiçbir şeye benzemeyen, patlayıcı yeni bir aksiyon bulmaca oyunu! Oyuncular, benzersiz oyun ve gelişmiş grafiklerin bir kombinasyonunu, çarpıcı ışıklandırma ve görsel efektlerle karıştırarak harika havai fişek gösterileri oluşturabilir ve bu, bunu PlayStation 2 bilgisayar eğlence sistemi lansmanında mevcut olan görsel açıdan en etkileyici oyunlardan biri haline getirir.

İndirme sayısı:
8980
Yayın yılı:
2000





Fantavision oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fantavision dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fantavision klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fantavision ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fantavision oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fantavision içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Summer Pockets görsel bir roman macera oyunudur. Görsel roman konusunda uzmanlaşmış en ünlü stüdyolardan biri olan ve Kanon, Air, Clannad veya Little Busters gibi yapımlarla da tanınan Key ekibi
Başka hiçbir şeye benzemeyen sıra tabanlı bir strateji oyunu indi.
Nintendonun spor unvanlarına girmesi, sahaya çıkacak hiçbir şeye benzemeyen yeni bir futbol oyunu olan Super Mario Strikers ile devam ediyor.
Muhteşem havai fişek gösterinizle gökyüzünü aydınlatın. Seçtiğiniz herhangi bir gerçek dünya arka planına karşı harika bir artırılmış gerçeklik havai fişek gösterisi oluşturmak için arka kamerayı
Yolun sadece birkaç santim üzerinde asfaltta yarışan International Super Karts, başka hiçbir şeye benzemeyen bir adrenalin patlaması yaşatıyor.
Yorumlar
Yorum ekle