Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Out of the Park Baseball 10 Türkçe yama

05.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Out of the Park Baseball 10. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir Autopsy_Guy, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Out of the Park Baseball 10 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: Autopsy_Guy
Oyun açıklaması:
OOTP 10u Şimdi Alın! Out of the Park Baseball 10, ödüllü beyzbol yönetimi simülasyon oyunumuzun 10. tekrarıdır. Şimdiye kadar piyasaya sürülen en iyi OOTP olacak, zaten benzersiz bir özellik kümesine daha fazla özellik ekleyerek ve mevcut olanları iyileştirecek.

İndirme sayısı:
10235
Yayın yılı:
2009





Out of the Park Baseball 10 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Out of the Park Baseball 10 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Out of the Park Baseball 10 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Out of the Park Baseball 10 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Out of the Park Baseball 10 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Out of the Park Baseball 10 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Out of the Park Baseball 16, en popüler ve karmaşık beyzbol menajerlik oyunlarından birinin yıllık serisine bir başka giriş.
Out of the Park Baseball 23, bir beyzbol takımı menajeri rolünü oynamanıza izin veren spor strateji serisinin bir sonraki bölümüdür.
Out of the Park Baseball 20, bir dizi kapsamlı beyzbol menajerlik oyununun bir sonraki bölümüdür.
Out of the Park Baseball (OOTP), gezegendeki en sofistike ve en çok satan beyzbol simülasyon oyunudur.
Out of the Park Baseball 18, Out of the Park Developments stüdyosu tarafından geliştirilen karmaşık beyzbol menajerlik oyunları serisinin bir başka girişidir.
Yorumlar
Yorum ekle