Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bad Bots Türkçe yama

26.09.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Bad Bots. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Bad Bots (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: iNFECTiON
Oyun açıklaması:
Bad Bots, yoğun robot patlatma aksiyonu ve bilim kurgu hikayesi olan retro tarzı bir platform nişancı oyunudur. Bad Botsta, potansiyel olarak gezegeni yok eden bir felaketi önlemenin bir yolunu bulmak için gerçekten kötü botların saldırısına uğrar ve yolunuzu patlatırsınız.

İndirme sayısı:
9732
Yayın yılı:
2013





Bad Bots oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bad Bots dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bad Bots klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bad Bots ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bad Bots oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bad Bots içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Eden Tomorrow, atari unsurlarına sahip bir bilim kurgu macera oyunudur.
Puzzle Bots, Dr. Hugonun fabrikasında yaratılan beş minyatür robottan oluşan bir ekibe liderlik ettiğimiz bağımsız bir macera oyunudur.
Planet of the Eyes, yalnız bir robot rolünü üstlendiğimiz ve keşfedilmemiş bir gezegeni kat ettiğimiz PC, PS4 ve XONE için retro fütüristik bir platform oyunudur.
War World, ana rolü dev mekaniklerin oynadığı bir bilim kurgu evreninde geçen bir taktik nişancı oyunudur.
BOTS, şu anda çevrimiçi oyun sektörüne odaklanan "diriltilmiş" Acclaim şirketi tarafından piyasaya sunulan, yalnızca çevrimiçi eğlence için dinamik bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle