Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pride FC Türkçe yama

16.05.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Pride FC. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Pride FC (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: CHAOS!
Oyun açıklaması:
PRIDE, güreş, karate, judo, kick-boks ve diğerleri dahil olmak üzere birçok farklı dövüş sporundan dünyanın en iyi dövüşçülerini aynı kurallar altında tek bir ringde topluyor.

İndirme sayısı:
9552
Yayın yılı:
2003





Pride FC oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pride FC dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pride FC klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pride FC ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pride FC oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pride FC içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND ve iOSta yayınlanan Subterfuge, mekaniği Neptunes Pride 2 ile ilişkilendirilebilecek çok oyunculu bir strateji oyunudur.
Vainglory of Empires 1850-1920 Pride of Nations, 19. yüzyılın sömürge döneminde, oyuncunun bir ülkenin kontrolünü ele geçirdiği ve sanayileşme, askeri fetih ve kolonizasyon yoluyla ona rehberlik
Dünyanın ilk Bikini Dövüş Oyunu! Bikini Karate Babes burada! Oyun özellikleri: * Gerçek zamanlı olarak kontrol ettiğiniz 19a kadar dövüşen kadın.
Broken Ranks, tarayıcı oyunu The Pride of Taernin yeniden yapımıdır.
Kick-Ass 2, aynı isimli filme dayanan bir dövüş oyunudur. Oyun, diğerleri arasında aynı türe ait olan Bloodbathı tasarlayan bir İspanyol stüdyosu Freedom Factory tarafından yaratıldı.
Yorumlar
Yorum ekle