Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spirits Türkçe yama

29.06.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Spirits. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Spirits (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: T3
Oyun açıklaması:
Sonbahar yaklaşıyor. Yapraklar düşer ve düşen yapraklardan ruhlar yükselir ve eve yolculuklarına başlarlar. Rüzgarın esme şeklini değiştirerek veya zemini yeniden inşa ederek doğrudan kontrol olmadan onlara rehberlik etmelisiniz.

İndirme sayısı:
9050
Yayın yılı:
2012





Spirits oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spirits dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spirits klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spirits ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spirits oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spirits içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ünlü geliştirici Treasure tarafından şimdiye kadar yapılmış en yoğun 2 boyutlu nişancı oyunlarından biri şimdi yeniden tasarlandı ve Nintendo DS için mükemmelleştirildi!
Kena: Bridge of Spirits, bağımsız stüdyo Ember Lab tarafından geliştirilen bir aksiyon macera oyunudur.
Ghostbusters: Spirits Unleashed, ikonik film serisinin lisansına dayanan çok oyunculu bir aksiyon oyunudur.
NYXQUEST: KINDRED RUHLAR ile deneyimleyin, kayıp arkadaşı Icarusu aramak için cennetten inmesi gereken esrarengiz kanatlı bir kız olan Nyxin harika hikayesi.
Destiny of Spirits, PlayStation Vita sistemi için özel olarak geliştirilmiş, oynaması ücretsiz, sosyal konum tabanlı bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle