Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rugby League 3 Türkçe yama

26.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Rugby League 3. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Rugby League 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: BAKA!
Oyun açıklaması:
Rugby League 3, Nintendo Wii kullanıcıları için tasarlanan Rugby League serisindeki ilk oyundur. Yeni Zelanda merkezli Sidhe Interactive stüdyosundan geliştiriciler, diğer şeylerin yanı sıra Wii Remote kablosuz hareket kontrol cihazının sunduğu olanaklardan yararlanmak için donanım platformlarını değiştirmeye karar verdiler.

İndirme sayısı:
10261
Yayın yılı:
2010





Rugby League 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rugby League 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rugby League 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rugby League 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rugby League 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rugby League 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pro Rugby Manager 2004, bir ragbi hayranının isteyebileceği her şeyi sunar.
Konsol ve PC için Rugby Challenge, Wellington merkezli oyun geliştiricisi Sidhe tarafından geliştirilmekte olan ve Sidney merkezli Ev Eğlencesi Tedarikçileri (HES) tarafından Tru Blu Games etiketi
Yeni Zelanda merkezli oyun geliştiricisi Sidhe tarafından geliştirilen devam oyunu, merakla beklenen British and Irish Lions 2013 Avustralya Turunu içeriyor ve sayısız yeni özellik, iyileştirme ve
Rugby Leaguein tüm heyecanı ve tutkusu, favori takımınızı kontrol altına alıp onları zafere taşıdıkça hayat buluyor.
ÖZELLİKLER: Tüm platformlar için çok oyunculu çevrimiçi oyun, İnternet üzerinden rekabetçi ve dostça oynamaya, oyuncu sıralamalarına ve istatistiklere izin verir.
Yorumlar
Yorum ekle