Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Turtix Türkçe yama

02.10.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Turtix. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Turtix (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: SKiD ROW
Oyun açıklaması:
Turtix, başlık rolünde güzel bir kaplumbağanın olduğu bir dizi 2D platform oyununun ilk bölümüdür. Oyun, çoğunlukla Play-yayınevinin (Adventures of the Mouse, Elf: Crazy Adventures ve diğerleri) görevlendirdiği sıradan yapımlardan bilinen Krakowdaki In Images stüdyosu tarafından oluşturuldu.

İndirme sayısı:
10371
Yayın yılı:
2007





Turtix oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Turtix dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Turtix klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Turtix ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Turtix oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Turtix içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Adventures of Dash, bağımsız Robotics stüdyosunun Robert Bowling (Call of Duty serisinin kurucu ortağı) tarafından yaratılan ilk projedir.
Adventures of Pip for PC, X360 vb., olağandışı bir arsa ve geleneksel olmayan bir karakter geliştirme sistemi ile gelen retro tarzı, iki boyutlu bir platform oyunudur.
Rayman Adventures, Ubisoft şirketinin dahili bir geliştirme stüdyosu tarafından AND ve iOS cihazları için oluşturulmuş bir 2D platform oyunudur.
Turtix 2: Rescue Adventures, Krakowdaki In Images stüdyosu tarafından geliştirilen 2D gündelik platform oluşturma serisinin ikinci bölümüdür.
Little Ghost, öncelikle Turtix serisinden bilinen Krakowdaki In Images stüdyosunun eseridir.
Yorumlar
Yorum ekle