Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gunstar Heroes Türkçe yama

27.12.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Gunstar Heroes. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir PCSEVEN, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Gunstar Heroes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: PCSEVEN
Oyun açıklaması:
Gunstar 9 gezegeni, acımasız diktatör Albay Red, Gunstar ikizlerinin ağabeyini kaçırıp onu kölesi yapmak için zihin kontrolünü kullanana kadar uzun yıllar barış içindeydi.

İndirme sayısı:
10158
Yayın yılı:
2009





Gunstar Heroes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gunstar Heroes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gunstar Heroes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gunstar Heroes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gunstar Heroes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gunstar Heroes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tüm zamanların en çok beğenilen 2D oyunlarından biri olan Gunstar Heroes™un uzun zamandır beklenen devam oyunu neredeyse burada!
Phobos Vector Prime: The First Ring, bağımsız Gunstar Studio tarafından geliştirilen bir çift çubuklu nişancı oyunudur.
No More Heroes: Heroes Paradise, Nintendo Wii konsolunda 2007 ve 2008in başında piyasaya sürülen çok orijinal bir aksiyon oyununun limanıdır.
Marvel Heroes Omega (Marvel Universe Online, Marvel Heroes, Marvel Heroes 2015 ve Marvel Heroes 2016 olarak da bilinir), oynaması ücretsiz bir model tarafından dağıtılan bir MMO oyunudur.
1993ten Gunstar Heroes büyük bir hit olduğunu kanıtladı, bu da 2005te Mega Drive için Gunstar Super Heroes adlı bir devam filminin ve dört yıl sonra Xbox 360 ve PlayStation 3 için bir bağlantı
Yorumlar
Yorum ekle