Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Corum Online Türkçe yama

11.08.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Corum Online! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir AH-Team.

Oyun için türkçe yama metni Corum Online (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: AH-Team
Oyun açıklaması:
Corum Online, Koreli geliştirici NetTime Soft (Florensia, DNR) tarafından oluşturulan ve Gala-Net (Flyff ve Rappelz dahil) tarafından uluslararası pazarda yayınlanan ücretsiz bir çevrimiçi rol yapma oyunudur.

İndirme sayısı:
9751
Yayın yılı:
2007





Corum Online oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Corum Online dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Corum Online klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Corum Online ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Corum Online oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Corum Online içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Elder Scrolls Online: Blackwood, 2014 MMORPGnin bir sonraki büyük genişleme paketi The Elder Scrolls Online.
Rappelz, ücretsiz MMOG segmentinin önde gelen yayıncılarından biri olan Gala-Net (Flyff, Space Cowboy, Corum Online) tarafından yayınlanan devasa, oynaması ücretsiz bir MMORPG oyunudur.
DC Universe Online, Sony Online Entertainment tarafından oluşturulmuş, çevrimiçi çok oyunculu oyun türüne ait bir oyundur.
FIFA Online 4, EA Sports stüdyosu tarafından geliştirilen futbol serisinin ücretsiz, çevrimiçi versiyonu ve birkaç yıl önce piyasaya sürülen FIFA Online 3ün devamıdır.
Ragnarok Online 2: Legend of the Second to MMORPG by Korean Gravity Corp.
Yorumlar
Yorum ekle