Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Final Fantasy VII Türkçe yama

13.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Final Fantasy VII. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir THETA, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Final Fantasy VII (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: THETA
Oyun açıklaması:
Final Fantasy VII, Square tarafından başlatılan (daha sonra Square Enixe dönüştürülen) en popüler Japon RPG oyunlarından birinin bir sonraki bölümüdür.

İndirme sayısı:
10242
Yayın yılı:
1997





Final Fantasy VII oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Final Fantasy VII dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Final Fantasy VII klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Final Fantasy VII ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Final Fantasy VII oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Final Fantasy VII içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PSP vb. için Final Fantasy VI, 1980lerin sonlarında Square Soft tarafından başlatılan ve geliştirilen kült Japon RPG serisinin bir sonraki bölümüdür.
Final Fantasy XIV: Shadowbringers, Square Enix tarafından yaratılan ve piyasaya sürülen Final Fantasy XIV: A Realm Rebornun üçüncü büyük genişleme paketidir.
Final Fantasy XIV: PC ve PS4 için Stormblood, Square Enix tarafından geliştirilen bir MMORPG olan Final Fantasy XIV: A Realm Rebornun ikinci genişlemesidir.
Final Fantasy VII Rebirth, Square Enix tarafından geliştirilen bir JRPGdir.
Final Fantasy V, 1987de Square tarafından başlatılan popüler jRPG serisinin beşinci bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle