Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sword of the Stars: Argos Naval Yard Türkçe yama

11.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Sword of the Stars: Argos Naval Yard. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama CLASS.

Oyun için türkçe yama metni Sword of the Stars: Argos Naval Yard (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: CLASS
Oyun açıklaması:
Yeni genişleme, Argos Naval Yard, orijinal oyunla veya önceki genişlemelerden herhangi biri ile birleştirilebilir ve oyunculara şunları sağlayacaktır: - Gelişmiş insansız hava araçları, iticiler, iki yeni uydu tasarımı, savunma önleyici mikro füzeler dahil 19 yeni teknoloji ve yeni bir silah türünün kilidini açacak polarize plazmalar - İnşa edilecek 75ten fazla yeni gemi bölümü - Yeni atalet topları, kelvinik torpidolar ve korkunç raylı top dahil 10 yeni silah - 3 yeni senaryo.

İndirme sayısı:
8226
Yayın yılı:
2009





Sword of the Stars: Argos Naval Yard oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sword of the Stars: Argos Naval Yard dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sword of the Stars: Argos Naval Yard klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sword of the Stars: Argos Naval Yard ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sword of the Stars: Argos Naval Yard oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sword of the Stars: Argos Naval Yard içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bu büyük yeni sürüm (motorun v3.7) 2005 Sonbaharında Matrix Games tarafından yayınlanacak.
Ground Pounders, Kerberos Productions stüdyosu tarafından yaratılan, Sword of the Stars adlı yerleşik uzay stratejileri serisinden bir başka oyundur.
Salvage Yard Simulator, yerel bir çöp sahasının kontrolünü ele almamıza ve ayırma, taşıma ve atık bertarafı ile ilgili işleri organize etmemize izin veren bir simülasyon/stratejik oyundur.
Sword of the Stars, alt türü canlandırmayı amaçlayan çığır açan bir Uzay Stratejisi oyunudur.
• 80den fazla gemi bölümü ve Tunnel Drive FTL teknolojisi ile 1 yeni Zuul yarışı.
Yorumlar
Yorum ekle