Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

UEFA Euro 2004 Türkçe yama

30.06.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz UEFA Euro 2004. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni UEFA Euro 2004 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: BRD
Oyun açıklaması:
Avrupa Futbol Şampiyonasına adanmış ünlü spor serisinin bir sonraki bölümü. Doğal olarak, Kanada merkezli EA Sportsun yaratıcıları, çalışmaya başlamadan önce uygun lisansı satın aldılar, böylece bu prestijli etkinliği çok ayrıntılı bir şekilde yeniden üretebildiler ve oyuncuların buna katılan tüm takımların kaderini etkilemesini sağladılar.

İndirme sayısı:
10103
Yayın yılı:
2004





UEFA Euro 2004 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) UEFA Euro 2004 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales UEFA Euro 2004 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama UEFA Euro 2004 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


UEFA Euro 2004 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve UEFA Euro 2004 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
UEFA EURO 2008, oyun koşullarını etkileyen yağmur ve çamur dinamikleri, oyuncu performansına göre değişen gerçek zamanlı oyuncu reytingleri ve coşkuyu yeniden yaratan bir penaltı vuruşu modu ile
UEFA Euro 2012, Polonya ve Ukrayna tarafından düzenlenen 2012 Avrupa Şampiyonası turnuvasında yer alan futbol maçlarını gösteren bir spor oyunudur.
UEFA EURO 2020, eFootball PES 2020ye bir eklentidir. DLC, 2020 yazında gerçekleşecek olan turnuva ile ilgili içerikleri tanıtmaktadır (koronavirüs salgını nedeniyle, oyun geliştiricileri tarafından
Electronic Arts ve UEFA, sizi doğrudan UEFA CHAMPIONS LEAGUE ™ 2004 2005 olan düdüklü tencereye koyan çarpıcı yeni bir oyunla futbol sahasını aydınlatıyor.
Yorumlar
Yorum ekle