Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Zoombinis: Island Odyssey Türkçe yama

04.04.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Zoombinis: Island Odyssey. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Zoombinis: Island Odyssey (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: PHROZEN CREW
Oyun açıklaması:
Şimdi bilimsel bir bükülme ile ilgi çekici mantık bulmacaları için Zoombinis Adasına dönün. Bir zamanlar verimli olan Zoombini Adası, korkak Bloats tarafından yok edildi.

İndirme sayısı:
9778
Yayın yılı:
2005





Zoombinis: Island Odyssey oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Zoombinis: Island Odyssey dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Zoombinis: Island Odyssey klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Zoombinis: Island Odyssey ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Zoombinis: Island Odyssey oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Zoombinis: Island Odyssey içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Chrono Odyssey, fantezi dünyasında geçen bir aksiyona sahip bir MMORPGdir.
Etrian Odyssey Untold: Millennium Girl, Nintendo DSde bir mobil konsolda yayınlanan Etrian Odyssey RPG oyununun yeniden çevrimidir.
Abyss Odyssey, bilinmeyenin derinliklerine doğru bir yolculuktur. ACE Team (Zeno Clash serisi, Rock of Ages) tarafından geliştirilen Abyss Odyssey, Art Nouveau stiliyle göz dolduruyor.
Matematik ve Mantığın Destansı Bir Macerası Olağanüstü yeni bir dünyayı dolaşın ve beyninizi olağanüstü eğlenceli ve zorlu bir macerayla şımartın.
Etrian Odyssey Origins Collection, Eultian Odyssey Serisinden üç remastered zindan tarayıcısının bir derlemesidir: Etrian Odyssey, Etrian Odyssey II: Lagaard ve Etrian Odyssey III: Boğulmuş Şehir
Yorumlar
Yorum ekle