Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Shoot Türkçe yama

07.11.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Shoot. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: DiGERATi, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni The Shoot (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: DiGERATi
Oyun açıklaması:
Saldırıları atlatmak ve kötü adamları ortadan kaldırmak için PlayStation®Moveun kesin doğruluk ve hareket takibini kullanın. Robotlardan kanun kaçaklarına kadar setteki hiçbir kötü adam güvende değil.

İndirme sayısı:
10486
Yayın yılı:
2010





The Shoot oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Shoot dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Shoot klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Shoot ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Shoot oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Shoot içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bouillonun Efendisi, mümkün olduğunca çok sayıda uçan kümes hayvanını vurmamız gereken son derece popüler arcade oyunu Water Chickenın bir devamıdır.
Returnal, eleştirmenlerce beğenilen shoot-em-up oyunu Resogunun yazarlarının oyunudur.
Angry Birds ve Transformers, bu aksiyon dolu, 3D shoot em up macerasında çarpışıyor!
Çizgi film tarzı animasyon ve grafikler, komedi ses efektleriyle bir araya geldiğinde Chicken Shoot, genç oyuncular için mükemmel bir kaygısız deneyim haline geliyor.
2005 yılında piyasaya sürülen Chicken Shoot büyük bir hit olmadı, ancak sıradan oyuncular tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.
Yorumlar
Yorum ekle