Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Emergency Rescue: Firefighters Türkçe yama

12.03.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Emergency Rescue: Firefighters. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Emergency Rescue: Firefighters (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: DiViNE
Oyun açıklaması:
Bu, bu sefer öldürmek yerine hayat kurtarabileceğimiz bir strateji oyunudur. En tehlikeli unsur olan yangınla savaşan bir grup itfaiyeciyi içeriden görme fırsatımız var.

İndirme sayısı:
8386
Yayın yılı:
2000





Emergency Rescue: Firefighters oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Emergency Rescue: Firefighters dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Emergency Rescue: Firefighters klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Emergency Rescue: Firefighters ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Emergency Rescue: Firefighters oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Emergency Rescue: Firefighters içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Acil Durum 2016, PC için gerçek zamanlı bir simülasyon strateji oyunudur ve 1998de başlayan bütçe Acil Durum serisinin başka bir bölümüdür.
Aiport Firefighters: The Simulation for PC, bir Alman stüdyosu Visual Imagination Software GbR tarafından geliştirilen ve havalimanlarında çalışan itfaiyecilerin rollerini üstlendiğimiz Airport
Cevap vermek. Emretmek. Kurtarmak. Kahraman bir Kurtarma Birimi Şefi rolünü üstlenin!
Firefighters: The Simulation, VIS-Games stüdyosu tarafından geliştirilen bir simülasyon oyunudur.
Acil Durum 2014, orduları savaşa göndermek yerine doğal afetlerle savaştığımız sıra dışı bir dizi gerçek zamanlı stratejinin bir başka temsilcisidir.
Yorumlar
Yorum ekle