Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Epic Mickey Türkçe yama

08.06.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Epic Mickey, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Epic Mickey (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: MiRACLE
Oyun açıklaması:
Disney Epic Mickey, oyuncuları yaratıcılık ve keşifle dolu destansı bir maceraya götürüyor. Mickey Mouse olarak oynayın ve Mickeyi olmasını istediğiniz kahramana dönüştürmek için oyunda seçimler yapın.

İndirme sayısı:
8873
Yayın yılı:
2010





Epic Mickey oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Epic Mickey dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Epic Mickey klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Epic Mickey ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Epic Mickey oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Epic Mickey içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Mickey ve Oswald ile başka bir destansı yolculuğa çıkın! 80 yıllık unutulmuş Disney karakterleri ve tema parkı cazibe merkezleriyle dolu bir dünya olan Wastelande geri dönün ve bu büyülü dünyayı
Warhammer Epic 40,000: Final Liberation, Warhammer Epic 40,000in fantastik dünyasında geçen sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Başlıktan da anlaşılacağı gibi, Ultimate Epic Battle Simulator bir savaş alanı simülatörüdür.
PC için Epic Manager, RPG kahramanları olmak için eğitilmiş gönüllüleri işe alarak bir yetenek ajansının kontrolünü ele aldığımız ekonomik bir stratejidir.
Klasik Sega Genesis oyunu Castle of Illusiona saygı duruşunda bulunan Disney Epic Mickey: Power of Illusion, 80 yıllık unutulmuş Disney karakterleri ve tema parkıyla dolu alternatif bir dünya olan
Yorumlar
Yorum ekle