Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Earthlight: Spacewalk Türkçe yama

18.06.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Earthlight: Spacewalk, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Earthlight: Spacewalk (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: tEaM wOrLd cRaCk kZ
Oyun açıklaması:
Earthlight: Spacewalk, Avustralyalı stüdyo Opaque Space tarafından ABD uzay ajansı NASA ile işbirliği içinde geliştirilen bir simülasyon oyunudur.

İndirme sayısı:
9860
Yayın yılı:
2017





Earthlight: Spacewalk oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Earthlight: Spacewalk dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Earthlight: Spacewalk klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Earthlight: Spacewalk ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Earthlight: Spacewalk oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Earthlight: Spacewalk içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Nimbatus The Space Drone Constructor, içinde kendi uzay dronlarımızı inşa ettiğimiz simülasyon unsurlarına sahip 2 boyutlu bir arcade oyunudur.
FarHome, VR gözlükleri için tasarlanmış birinci şahıs nişancı oyunudur.
PC için Endless Space 2, 4X tipi bir uzay stratejisidir. Oyun, serinin ilk bölümünü üretenlerle aynı kişiler olan Amplitude Studiostan oluşan bir ekip tarafından geliştirildi.
Uzay Mekiği Görev Simülatörü (tm), NASA Uzay Mekiği görevlerinin deneyimini ve heyecanını son derece ayrıntılı bir şekilde sağlamak için tasarlanmış, bugün mevcut olan en heyecan verici uzay mekiği
The Amazing Eternals for PC, 1993te kurulan Digital Extremes tarafından geliştirilen bir başka oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle