Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hay Day Türkçe yama

20.02.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Hay Day. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir KaSS.

Oyun için türkçe yama metni Hay Day (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: KaSS
Oyun açıklaması:
iOS ve ANDde yayınlanan Hay Day, amcamızın çiftliğinin genişlemesini ve gelişimini ele aldığımız renkli bir ekonomik oyundur. Oyun Finlandiyalı Supercell stüdyosu tarafından geliştirildi ve oldukça başarılı oldu ve 2013ün en karlı uygulamaları arasında ön sıralara yerleştirildi.

İndirme sayısı:
8491
Yayın yılı:
2012





Hay Day oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hay Day dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hay Day klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hay Day ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hay Day oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hay Day içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
9th Dawn, iOS ve ANDde yayınlanan bir aksiyon RPGsidir. Oyun, Valorware stüdyosu tarafından geliştirildi ve piyasaya sürüldü.
1869, deniz ticaretiyle ilgili ekonomik bir oyundur. Küçük bir nakliye şirketi kurarken ve ilk gemiyi satın alırken, oyuncu finansal güç elde etmelidir ve bu da dünyanın her yerinde bulunan limanlar
ANDde yayınlanan Zenonia 2: The Lost Memories, bir aksiyon-RPGdir. Bu serinin önceki tüm oyunlarında çalışmış bir ekip olan Gamevil stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.
Atlantis Evolution, başarılı ancak oldukça az bilinen macera oyunu serisi Atlantisin bir başka bölümüdür.
Angry Birds: Ace Fighter, iOS ve ANDde yayınlanan bir shmup (vur onları) shooter oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle