Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wasteland Angel Türkçe yama

26.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Wasteland Angel. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: KpTeam, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Wasteland Angel (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: KpTeam
Oyun açıklaması:
Bummer, Üçüncü Dünya Savaşı oldu ve dünya nüfusunun çoğunu öldürdü. Kızarmış olanlar şanslı olanlardı. Hayatta kalanlar, şiddetli çeteler, dönek askeri birlikler ve tabii ki;

İndirme sayısı:
9738
Yayın yılı:
2011





Wasteland Angel oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wasteland Angel dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wasteland Angel klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wasteland Angel ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wasteland Angel oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wasteland Angel içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 vb. için Wasteland 2, orijinal olarak 1988de piyasaya sürülen ve “kıyamet sonrası RPGlerin annesi” olarak adlandırılan RPG oyununun devamı niteliğindedir.
Cult of the Holy Detonation, sıcak bir şekilde karşılanan RPG Wasteland 3ün ikinci ve son DLCsidir.
Wasteland 3, bağımsız stüdyo inXile Entertainment tarafından denetlenen kıyamet sonrası RPG kült döngüsünün başka bir parçasıdır.
Wasteland Workshop, PC, XONE, PS4 ve diğer platformlar için yayınlanan sandbox RPG Fallout 4ün ikinci DLCsidir.
AND, WWW ve iOS için Angel Stone, fantaziyi çeşitli mitolojilerin unsurlarıyla karıştıran bir evrende gerçekleşen aksiyon ile kıyamet sonrası bir hacknslash.
Yorumlar
Yorum ekle