Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Total War: Shogun 2 Türkçe yama

06.05.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Total War: Shogun 2. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir ORACLE.

Oyun için türkçe yama metni Total War: Shogun 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: ORACLE
Oyun açıklaması:
Total War: Shogun 2, Creative Assembly tarafından yaratılmış destansı bir strateji oyunudur. Sıra tabanlı stratejiyi gerçek zamanlı taktik savaşlarla birleştirerek serinin geleneğini sürdürüyor.

İndirme sayısı:
9084
Yayın yılı:
2011





Total War: Shogun 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Total War: Shogun 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Total War: Shogun 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Total War: Shogun 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Total War: Shogun 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Total War: Shogun 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Moğol İstilası, antik Japonyaya geri döndüğümüz Shogun: Total War için resmi bir genişlemedir.
Empire: Total War, 2000 yılında Shogun: Total Warın piyasaya sürülmesiyle başlatılan, aynı adı taşıyan RTS serisinin beşinci oyunudur.
Medieval: Total War for PC, Creative Assembly tarafından oluşturulan popüler, ödüllü strateji oyunları serisinin devamıdır.
PC, AND ve iOSta yayınlanan Skulls of the Shogun: Bone-A-Fide Edition, konusu Japon efsanelerinden ilham alan çizgi film tarzında sıra tabanlı bir stratejidir.
"Total War: Rome II", popüler bir gerçek zamanlı strateji dizisi olan "Total War"ın başka bir bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle