Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gaia Beyond Türkçe yama

20.02.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Gaia Beyond. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Gaia Beyond (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: ECLiPSE
Oyun açıklaması:
Gaia Beyond, sandbox yapısına sahip bir aksiyon RPGsidir. Warp Turtle stüdyosu oyunun yapımından ve yayınlanmasından sorumludur. Konu Gaia Beyondda sunulan dünyada, insanlık büyük bir savaşın içine daldı.

İndirme sayısı:
10995
Yayın yılı:
2020





Gaia Beyond oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gaia Beyond dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gaia Beyond klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gaia Beyond ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gaia Beyond oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gaia Beyond içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Feodal Çinde yer alan aksiyonlu MMocRPG oyunu. Heroes of Gaia, Age of Armor ve Terra Militaris gibi yapımları borçlu olduğumuz Snail Game stüdyosu (Asyada Suzhou Snail Electronic olarak bilinir)
Crush Online, bazılarınızın Neo Steam: The Shattered Continentten beri bildiği, Kore stüdyosu JoyImpactin ücretsiz bir MMO oyunudur.
The Fall Last Days of Gaia, sizi 2083 yılına götüren postmodern bir senaryoda geçen çarpıcı bir 3D rol yapma oyunudur.
Tales of Gaia, Taichi Panda serisi ve Age of Wulin: Legend of the Nine Scrolls gibi oyunlar geliştirmekten sorumlu bir ekip olan Snail Games stüdyosu tarafından oluşturulan bir MMORPG oyunudur.
The Fall: Mutant City, 2004te piyasaya sürülen The Fall: Last Days of Gaia cRPGsinden bilinen kıyamet sonrası bir vizyonda geçen klasik bir macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle