Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Duszek Ciapcio: U lekarza Türkçe yama

24.05.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Duszek Ciapcio: U lekarza. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama tEaM wOrLd cRaCk kZ.

Oyun için türkçe yama metni Duszek Ciapcio: U lekarza (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: tEaM wOrLd cRaCk kZ
Oyun açıklaması:
Ciapcio Soul: Doktorda, çocuklar için bir dizi multimedya kılavuzunun ilk kısmı. Oyunda doktoru ziyaret ediyor ve sağlık sistemini tanıyoruz. Miniklerimiz, Ciapcın ruhu ve arkadaşları Anna, Jas, Tomek ve Marcin ile birlikte çeşitli uzman tıbbi muayenehaneleri, diş araştırma istasyonunu ve eczaneyi ziyaret ediyor.

İndirme sayısı:
8935
Yayın yılı:
2001





Duszek Ciapcio: U lekarza oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Duszek Ciapcio: U lekarza dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Duszek Ciapcio: U lekarza klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Duszek Ciapcio: U lekarza ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Duszek Ciapcio: U lekarza oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Duszek Ciapcio: U lekarza içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tainted Grail: The Fall of Avalon, Polonyanın Wroclaw şehrinden bağımsız bir stüdyo olan Awaken Realms Digital tarafından geliştirilen bir RPGdir.
Han Hanedanlığının çöküşünün ve gaspçı Dong Zhuonun ölümünün üzerinden yaklaşık yirmi yıl geçti.
Korkunç Ölüm Ustası Gig geri döndü... ve çok kızdı! Vücudunu ele geçirmek, onun küresel hakimiyet arayışındaki ilk adımdır.
Hastaneyi ziyaret ettiğimiz ve tüm köşelerini ve köşelerini tanıdığımız eğitim serüveninin ikinci kısmı.
Siz, realiteler arasında dilediği zaman geçiş yapabilen Varlıksınız.
Yorumlar
Yorum ekle