Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gold Rush: The Game Türkçe yama

29.11.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Gold Rush: The Game. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir Under SEH.

Oyun için türkçe yama metni Gold Rush: The Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: Under SEH
Oyun açıklaması:
Gold Rush: The Game for PC, oyuncuya Alaskada altın madenciliği yapma fırsatı sunan gerçekçi bir simülatördür. Oyun, Code Horizon (Giant Machines 2017) adlı Polonyalı stüdyo tarafından oluşturuldu ve PlayWay (Farm Expert 2017, Helicopter: Natural Disasters) tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
8920
Yayın yılı:
2017





Gold Rush: The Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gold Rush: The Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gold Rush: The Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gold Rush: The Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gold Rush: The Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gold Rush: The Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sacred: The Gold Edition, Sacred oyun serisinin özel bir sürümüdür.
Legends of Kingdom Rush, 2011de piyasaya sürülen Kingdom Rush serisinin devamı olan roguelike unsurlara sahip bir RPGdir.
Cossacks II: Gold Edition, Ukraynalı GSC Game World stüdyosundan iki gerçek zamanlı strateji paketidir.
WarioWare Gold, Game Boy Advance ve WiiU dahil olmak üzere diğer birçok konsolda bulunan oyunlara benzer çok çeşitli, küçük oyunların bir koleksiyonudur.
Kingdom Rush Vengeance, Uruguaydan Ironhide Game Studio tarafından 2011de başlatılan çok popüler kule savunma strateji oyunları serisinin dördüncü oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle