Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wild West Guns Türkçe yama

14.02.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Wild West Guns, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir RED.

Oyun için türkçe yama metni Wild West Guns (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: RED
Oyun açıklaması:
Batıdaki en hızlı silahın kim olduğunu görmek için tabancanı çiz! Hedefinizi ve hızınızı çok sayıda hedef üzerinde uygulayın. Batının en hızlı silahı olup olmadığınızı görmek için tabancanızı çizin!

İndirme sayısı:
10864
Yayın yılı:
2008





Wild West Guns oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wild West Guns dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wild West Guns klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wild West Guns ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wild West Guns oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wild West Guns içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Feud: Wild West Tactics, bizi Vahşi Batıya götüren sıra tabanlı bir stratejidir.
Wild West and Wizards, batı ve fantezi unsurlarını birleştiren bir RPGdir.
PC, iOS ve AND için El Hijo, spagetti western ayarlarında gizli bir oyundur.
Wild West Online, PCde yayınlanan bir MMOdur. Oyun, Crysis ve ünlü League of Legends üzerinde çalışan deneyimli geliştiricilerden oluşan 612 Games stüdyosu tarafından üretildi.
Wild West Hanedanı, 2019 yılında Çiftçi Hanedanı tarafından başlatılan bir dizinin bir parçası olan bir Life Sim, RPG ve Survival oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle