Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Star Trek: Starfleet Academy Türkçe yama

26.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Star Trek: Starfleet Academy. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Star Trek: Starfleet Academy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: LnDL
Oyun açıklaması:
Star Trek: Starfleet Academy, deneyimli eğitmenlerin gözetiminde, seçkin Star Academynin bir askeri öğrencisi olarak kendimizi test edebileceğimiz popüler bilim kurgu serisinin evrenine yerleştirilmiş bir uzay simülatörüdür.

İndirme sayısı:
8849
Yayın yılı:
1997





Star Trek: Starfleet Academy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Star Trek: Starfleet Academy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Star Trek: Starfleet Academy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Star Trek: Starfleet Academy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Star Trek: Starfleet Academy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Star Trek: Starfleet Academy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Klingonlar ve Romulanlar ile sonsuz çatışmalarda Konfederasyonların yanında olmaktan sıkılan tüm Star Trek severler için Interplay, Star Trek: Klingon Academynin küçük bir varyasyonunu hazırladı.
Son olarak, STAR TREKTM ismine layık bir yıldız gemisi deniz savaş oyunu.
Star Trek Starfleet Command: Orion Pirates, efsanevi Star Trek bilim kurgu destanının gerçeklerinde geçen gerçek zamanlı bir stratejidir.
Star Trek: Borg Assimilator, Star Trek evrenine gömülü dünyayı inşa etmenin ilk simülasyonudur.
PC için Star Trek Düşmanları, çoğunlukla filmlerden ve dizilerden bilinen popüler Star Trek evrenine dayanan dijital bir kart oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle