Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Kaiju-A-GoGo Türkçe yama

08.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Kaiju-A-GoGo. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir TWK, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Kaiju-A-GoGo (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: TWK
Oyun açıklaması:
PC için Kaiju-A-GoGo, aksiyon oyunları, strateji oyunları ve basit RPGlerin özelliklerini birleştiren bağımsız bir oyundur. Uzay stratejisi Sword of the Starsı yarattığı bilinen bir stüdyo olan Kerberos Productions tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
9385
Yayın yılı:
2015





Kaiju-A-GoGo oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Kaiju-A-GoGo dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Kaiju-A-GoGo klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Kaiju-A-GoGo ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Kaiju-A-GoGo oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Kaiju-A-GoGo içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kaiju Wars, canavarlara karşı savaştığımız sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
XONE ve PC için Kaiju Panic, aksiyon unsurları içeren eski tarz bir gerçek zamanlı strateji oyunudur.
Ground Pounders, Kerberos Productions stüdyosu tarafından yaratılan, Sword of the Stars adlı yerleşik uzay stratejileri serisinden bir başka oyundur.
Eco, aksiyon oyunları ve strateji oyunlarının özelliklerini birleştiren bir sandbox oyunudur.
Children of a Dead Earth for PC, uzay simülatörleri ve strateji oyunları için tipik özellikleri birleştiren çok iddialı bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle