Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Lara Croft and the Guardian of Light Türkçe yama

09.02.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Lara Croft and the Guardian of Light. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: UP7, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Lara Croft and the Guardian of Light (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: UP7
Oyun açıklaması:
Lara Croft and the Guardian of Light, klasik Tomb Raider serisinin tam teşekküllü bir bölümü değil. Bunun yerine arkeoloğun maceralarına farklı bir açıdan yaklaşma girişimidir.

İndirme sayısı:
10595
Yayın yılı:
2023





Lara Croft and the Guardian of Light oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Lara Croft and the Guardian of Light dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Lara Croft and the Guardian of Light klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Lara Croft and the Guardian of Light ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Lara Croft and the Guardian of Light oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Lara Croft and the Guardian of Light içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, XONE ve PS4 için Lara Croft and the Temple of Osiris, Tomb Raider serisinin devamı ve 2014te Lara Croft ve Guardian of Lightın devamı niteliğindedir.
AND, iOS ve WPde yayınlanan Lara Croft: Relic Run, sonsuz bir koşucudur.
Tomb Raider III: Lara Croftun Maceraları, bu sefer eski bir meteordan dört gizemli eser bulmayı amaçlayan cesur arkeologun maceraları serisinin üçüncü bölümüdür.
PC, iOS vb. için Lara Croft GO, güzel arkeolog Lara Croftun başrolde olduğu en çok satan macera Tomb Raider serisinin bir yan ürünü.
"Lara Croft: Tomb Raider" galasıyla bağlantılı olarak yayınlanan, Tomb Raider serisinden oyunların dört bölümünün koleksiyoncu baskısı.
Yorumlar
Yorum ekle