Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

SAS: Secure Tomorrow Türkçe yama

11.12.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız SAS: Secure Tomorrow. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni SAS: Secure Tomorrow (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: RNDD
Oyun açıklaması:
Mükemmel organize olmuş bir terörist grup, liderlerini yüksek güvenlikli bir hapishaneden kurtardı. Şimdi SAS devreye giriyor. O zamanlar kimse durumun bu kadar kontrolden çıkacağını beklemiyordu.

İndirme sayısı:
8371
Yayın yılı:
2008





SAS: Secure Tomorrow oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) SAS: Secure Tomorrow dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales SAS: Secure Tomorrow klasörüne koyun.

3. Türkçe yama SAS: Secure Tomorrow ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


SAS: Secure Tomorrow oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve SAS: Secure Tomorrow içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Human Resource Machine, World of Goo ve Little Infernonun yaratıcıları olan Tomorrow Corporationın hem oyuncular hem de eleştirmenler tarafından iyi karşılanan bir başka yenilikçi oyunudur.
Eden Tomorrow, atari unsurlarına sahip bir bilim kurgu macera oyunudur.
AND ve iOS için Futurama: Worlds of Tomorrow bir bilimkurgu komedi stratejisidir.
Tomorrow Never Dies, Electronic Arts tarafından franchise haklarının satın alınmasının ardından piyasaya sürülen James Bond filmlerinin lisansa dayalı projelerinden ilki.
Ölü Eşzamanlılık: Yarın Bugün geliyor PC, PS4 vb. için Fictiorama tarafından geliştirilen ve tıkla ve tıkla türünde uzmanlaşmış bir şirket olan Daedalic tarafından yayınlanan bir tıkla ve tıkla
Yorumlar
Yorum ekle