Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cocoto Fishing Master Türkçe yama

01.01.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Cocoto Fishing Master. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir KaSS, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Cocoto Fishing Master (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: KaSS
Oyun açıklaması:
Hikaye : Sihirli girdap lavlarla dolup taşıyor! Devam ederse, tüm Abysses ve diğer tüm dünyalar lav tarafından yutulacak! Peri kendisi neler olduğunu anlamıyor!

İndirme sayısı:
10051
Yayın yılı:
2005





Cocoto Fishing Master oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cocoto Fishing Master dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cocoto Fishing Master klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cocoto Fishing Master ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cocoto Fishing Master oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cocoto Fishing Master içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bir balık avı safarisi sizi bekliyor! FISHING MASTER DÜNYA TURUna çıkarken çantalarınızı, makaralarınızı, oltalarınızı ve yemlerinizi toplayın!
Fishing Simulator for Relax, Petri Heil Gold OnLine ve Electro Master gibi oyunlarla tanınan Ukraynalı Swittle Games stüdyosunun eseridir.
Fishing: PC için Barents Sea, modern bir balıkçı teknesi simülasyon oyunu.
Russian Fishing 4, bir olta balıkçısının hayatını tatmanızı sağlayan bir simülatördür.
Wiide saatlerce süren eğlencenin ardından, Cocoto ve arkadaşları sonunda tüm aile için şiddet içermeyen bir oyunla Nintendo Wii U™ya çıkıyor!
Yorumlar
Yorum ekle