Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Metal Gear Solid: The Twin Snakes Türkçe yama

02.09.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Metal Gear Solid: The Twin Snakes! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: GradenT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Metal Gear Solid: The Twin Snakes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: GradenT
Oyun açıklaması:
Solid Snake, Metal Gear Solid The Twin Snakeste Nintendonun GameCubeunda görücüye çıkıyor. Hem orijinal Metal Gear Solid hem de seri yaratıcısı Metal Gear Solid 2: Sons Of Liberty için dünya çapında satış başarısı ve ödüller elde ettikten sonra Hideo Kojima, her iki oyunun özünü tek bir benzersiz deneyimde birleştiriyor.

İndirme sayısı:
9489
Yayın yılı:
2004





Metal Gear Solid: The Twin Snakes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Metal Gear Solid: The Twin Snakes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Metal Gear Solid: The Twin Snakes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Metal Gear Solid: The Twin Snakes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Metal Gear Solid: The Twin Snakes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Metal Gear Solid: The Twin Snakes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Eleştirmenlerce beğenilen yönetmen Hideo Kojimadan Metal Gear Solid HD Collection, geçmişteki en popüler Metal Gear Solid oyunlarından birkaçını ilk kez gerçek HD olarak sunuyor.
Metal Gear Solid V: PS4, PC vb. için Ground Zeroes, çoğunlukla Metal Gear Solid V: The Phantom Paini satın almak isteyen Metal Gear Solid serisinin hayranlarını hedef alan bir Kojima Productions
PC için Metal Gear Solid, Hideo Kojima liderliğindeki bir Japon şirketi Konami tarafından geliştirilen, gizli unsurlara sahip bir taktik aksiyon oyunudur.
Metal Gear Solid 3D: Snake Eater, Nintendo 3DS konsolu için tasarlanan MGS markasının ilk baskısıdır.
Metal Gear Solid 3 Subsistenceda Metal Gear ilk kez çevrimiçi oluyor!
Yorumlar
Yorum ekle