Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Falconeer Türkçe yama

19.01.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Falconeer. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Falconeer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: TWK
Oyun açıklaması:
Falconeer, Tomas Sala tarafından geliştirilen bir uçuş oyunu ile bir RPGnin birleşimidir. Oyuncu, The Great Ursee adlı bir fantezi diyarına götürülür ve burada dev bir kuşa binen hava savaşçısı unvanını alan şahin rolünü üstlenirler.

İndirme sayısı:
9539
Yayın yılı:
2020





The Falconeer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Falconeer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Falconeer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Falconeer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Falconeer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Falconeer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yeni nesil “Rise of Flight” savaş uçuş simülatörü. Oyun dünyası, 1917-1918 askeri Avrupasının dünyasıdır.
Great British Railway Journeys, Train Simulator serisinin yan ürünü olan Dovetail Games stüdyosu tarafından geliştirilen bir demiryolu simülatörüdür.
Aile eğlencesinde en büyük değer geri dönüyor! Aile Partisi: 30 Harika Oyun Açık Hava Eğlencesi, saatlerce düzinelerce benzersiz açık hava etkinliği sunar.
Bulwark bir şehir yapımı strateji oyunudur. Falconeer oyunu sayesinde ünlü olan bağımsız bir geliştirici olan Tomas Sala tarafından geliştirildi.
Bulwark bir şehir kurma strateji oyunudur. The Falconeer oyunu sayesinde ünlü olan bağımsız bir geliştirici olan Tomas Sala tarafından geliştirilmiştir.
Yorumlar
Yorum ekle